tiistai 9. toukokuuta 2017

Kerro se värein ja kukkasin!

Milloin sinä sait viimeksi kukkia tai annoit niitä ystävälle, rakkaalle tai läheiselle? 

Miltä tuntuisi jos lähetti toisi kukat kotiovellesi?

Kuvittele se ilme, kun ystäväsi saa tietämättään kukkalähetyksen kotiovelleen.

Pelkkä ajatuskin saa jo hyvälle mielelle ja hymyilemään! Postauksen lopusta selviää kuinka voit yllättää läheisesi, mutta sitä ennen väreistä ja niiden merkityksestä.


Onko sinun mielestäsi väreillä merkitystä?
Jos värejä ei olisi ollenkaan, niin maailma olisi luultavasti melko ankea ja kalsea paikka. Itse uskon ja olen huomannutkin värien vaikutuksen jopa tunteisiini ja päätöksiini. Vaaleanpunaisesta tykkään tosi paljon ja pinkki myös miellyttää! Kummatkin värit tuntuvat omilta ja tunnistan itseni niiden kuvauksista. Keltaisesta huomaan tykkääväni erityisesti silloin kun minulla on jokin päätös tehtävänä ja johon toivoisin rohkaisua. Väreillä katsotaan olevan myös parantavia, energiaa ja mielihyvää antavia ominaisuuksia. Väreihin ja kukkien väreihin liitetään eri asioita eri kulttuureissa.

Värien merkitys
 "Valkoinen: Valkoinen on värinä puhdas, kepeä ja viaton. Sillä on rauhoittava vaikutus ja sen pehmeys luo toivoa. Yksinkertaisen ja selkeän luonteensa vuoksi valkoinen sopii moneen tilanteeseen; niin lämpimiä ja iloisia kesäpäiviä viilentämään, kuin myös tuomaan toivoa surun hetkillä. Valkoinen viestii: kaikki päättyy hyvin."

 "Keltainen: Keltainen on valon väri ja se yhdistetäänkin aurinkoon, lämpöön, voimaan, älyyn, onneen ja toivoon. Värinä keltainen viestii iloa, vilpittömyyttä ja avoimuutta. Sillä on rohkaisevia, piristäviä ja hermoja vahvistava vaikutus. Keltainen väri tuo auringonpaisteen, vaikka keskelle synkintä talvea. Halutessasi piristää läheistäsi, lähetä hänelle keltaiset kukat!"


"Vaaleanpunainen: Vaaleanpunainen on värinä herkkä ja hempeä ja se liitetäänkin pehmeään rakkauteen. Se on täynnä toivoa ja iloista odotusta ja symboloi aistillisuutta. Vaaleanpunaisen sanotaan yhdistävän rakkautta ja viattomuutta, siksi sopiikin mainiosti esimerkiksi suloisiin vauvaonnitteluihin uuden elämän ihmeen johdosta."
"Pinkki: Sähäkkä pinkki edustaa rakkautta ja kiintymystä. Värinä pinkki pursuaa lämpöä ja onnellisuutta ja siinä on valtavasti voimaa. Sen nähdään olevan pehmeämpi versio punaisesta ja sitä sanotaan myös viattomuuden väriksi. Pinkki kuvastaa mm. rakkauden ja ystävyyden voimaa ja sopiikin mainiosti erilaisiin tilanteisiin valinnaksi, kun haluat välittää tunteesi läheisillesi ja rakkaimmillesi."

"Lila: Lilan sävyjä kuvataan juhlaviksi ja ne sopivatkin erilaisiin tilanteisiin, joissa kohdataan suuria ilon tai surun tunteita. Lila onkin väreistä henkisin ja se edustaa mm. mystiikkaa ja salaperäisyyttä. Värinä lilalla on rauhoittava vaikutus ja se kannustaa ihmisiä luovuuteen. Kun läheisesi on kohdannut suuria ilon tai surun tunteita, välitä hänelle toivotuksesi liloilla väreillä."

 
"Oranssi: Oranssi on värinä hehkuva ja vahva, se symboloi elinvoimaa ja päättäväisyyttä. Sillä on myös piristäviä vaikutuksia ja oranssi voikin nostaa ihmisen väsymyksestä. Oranssi voi myös luoda uusia ajatuksia ja antaa rohkeutta, sekä tuoda ympärilleen aurinkoisen tunnelman, onhan se myös auringon symboli. Kun haluat rohkaista tai piristää lähimpiäsi, on oranssi oikea väri tähän tarkoitukseen."

"Sininen: Sininen edustaa luotettavuutta ja voimaa, mutta samalla myös vakauttaa ja rauhoittaa. Siniseen väriin liitetään myös yleviä tunteita ja sen sanotaankin edustavan menestystä sekä auktoriteettia. Se voi myös päästää luovuuden valloilleen ja tukeekin luovaa ajattelua. Sinisen värin eri sävyt ovat oiva valinta esim. esimiestä muistaessa, onnitellessa pienen poikavauvan vanhempia tai muistamalla läheistäsi rauhoittavilla ajatuksilla surun hetkillä."

"Punainen: Punainen on voimakas väri, joka kuvaa jännitystä ja energiaa. Se lämmittää mieltä ja luo kodikkaan tunnelman. Värinä punainen on voiman, terveyden ja elinvoiman väri. Kun haluat lähettää rakkaimmillesi suurien tunteiden tilanteisiin kukkia, on punainen väri mainio valinta."

Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Kotimaassa kukkatervehdyksiä toimittaa lähes 300 Interflora-kukkakauppaa ympäri maata. Valitset vain kukat ja lähetti vie ne haluamanasi päivänä perille oman persoonallisen viestisi kera.

Näin helposti lähetät kukkia:
VALITSE KUKAT →TÄYTÄ TIEDOT →TEE TILAUS
 Arkisin klo 14:00 mennessä tehdyt tilaukset voidaan toimittaa kotiosoitteeseen samana päivänä lähes kaikkialla Suomessa.
Tilaa tästä → Interfora

Äitienpäivä/ Rakkaalle / Kiitos / Onnittelut /Vauvaonnittelut / Piristystä päivään / Omaan kotiin / Hautajaiset

 / Siteeratut tekstit Interfloran sivustolta. Postaus sisältää mainoslinkin /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti