tiistai 22. maaliskuuta 2016

Vuoden 2016 paras luonnonkosmetiikkatuote: Laveran silmänympärysvoide








Voi tytöt mä olen ollut niin innoissani tästä - Nordic Health Systemsiltä testiin saadusta Laveran silmänympärysvoiteesta! Olen käyttänyt silmänympärysvoiteita n.25-vuotiaasta saakka ja olen testannut kymmenittäin erilaisia voiteita, voisin väittää olevani siis melkoinen konkari niiden testaamisessa. Ihan täydellistä en ole vielä löytänyt, mutta nyt ollaan jo lähempänä kuin koskaan.
Lavera Illuminating Eye Cream –silmänympärysvoide on ihan helmi ja se yllätti minut positiivisesti!

"VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE*  Lavera Illuminating Eye Cream –silmänympärysvoide häivyttää välittömästi tummia silmänalusia, hienoja juonteita ja väsymyksen merkkejä. Helmiäishohtoinen koostumus sisältää luomukofeiinia, joka tasoittaa ja kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa. Kolmivaikutteinen Lavere-yhdiste antaa iholle kolminkertaista kosteutta ja säilyttää ihon nuorekkaan näköisenä.  

*Cosmopolitan Beauty Awards 2016 valitsi vuoden parhaat kauneustuotteet. "Huomaa heti, että tuote on luonnonkosmetiikkaa, Kevyt koostumus heijastaa valoa todella kauniisti. Silmänympärysiholle ei tee edes mieli laittaa paksua kreemiä." 

Oma arvioni:
Voide on riittoisa, imeytyy ohuelle silmänympärysiholle hyvin ja mikä parasta, tulokset näkyivät heti levittämisen jälkeen: ilmejuonteet silottuivat ja turvotus lähti. Tummat silmänalusetkin vaalenivat ja katse kirkastui. Tuote sopii mielestäni kaikenikäisille ja hinta-laatusuhde on erittin kohdillaan.
Mitäpä sitä muuta olisi enää voinut toivoakaan.

/ Tuote saatu, Nordic Healt Systems /


4 kommenttia:

  1. Laveralla on upeita tuotteita! Minullakin on heidän kosmetiikkaa käytössä. :) Ja pakko sanoa vielä, että ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia!
    Kuulostaa niin hienolta, että vaikutus näkyy välittömästi, se on jotain mitä näillekin silmile tarvittaisiin <3

    VastaaPoista
  3. Laveraan passaa retkahtaa! Mahtavia tuotteita, hyvä hinta-laatu suhde ja eettisesti tuotettuja ilman kemikaaleja! IHANA LAVERA!

    VastaaPoista