maanantai 19. elokuuta 2013

Viisi pöllöä








Olen virkannut kesän aikana lisää pöllöjä.
Ihan hiljakseen näitä on tullut tehtyä muiden töiden ohessa,
ja aika paljon olen saanut virkattua pitkillä ajomatkoilla autossa istuessa.
Vaaleanpunainen pöllö on menossa ystäviemme tyttövauvalle,
ja sininen pöllö on tilaustyö.
Tyttärelläni on kolme virkkaamaani pöllöä
ja onhan näitä suvun muillakin lapsilla :)




27 kommenttia:

  1. Katoin eka pikkukuvasta että pöllöt on ommeltuja.Ei sillä ettenkö ommeltuja arvostaisi,varsinkin kun ite en osaa ommella laisinkaa eikä mulla oo ees ompelukonetta.Mutta että virkattuja!!!Ihan älyttömän ihania.Ja niin laadukasta jälkeä,että!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika, tämä malli on saanut alkunsa joskus viime talvena ja on niitä tullut virkattua aika monta jo. Kaikki ei edes tänne blogiin päädy, mutta osa kuitenkin :)

      Poista
  2. Voi, taas näitä maailman suloisimpia pöllöjä! Tulen aina niin kateelliseksi, kun huomaan, että taas tullut uusi pöllöpostaus ja kun itse en sitten tietenkään tuota ohjetta tiedä :D Odotan aina, että no joko se Mira olisi ohjeenkin tähän pöllöön kertonut;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no onhan nuo kieltämättä suloisia omastakin mielestä :)
      Täytyy miettiä tuota ohjejuttua...

      Poista
  3. Olen blogisi uusi lukija ja täytyypä sanoa että olet aivan älyttömän taitava! Noi pöllöt on niin suloisia ja ne viirit ja tähdet mitä olet virkakunnu. Ihania käsitöitä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne ja kiva kuulla että tykkäät, tervetuloa!:)

      Poista
  4. Voi että nää on suloisia! Tykkään tosi paljon! =)

    VastaaPoista
  5. Siis niin uskomattoman ihania, ettei edes oikein löydy sanoja...

    VastaaPoista
  6. Voi miten suloisia pöllöjä. Ehkä uskaltautuisin itsekin kokeilemaan. Se että tuleeko siitä pöllöä niin en ole varma :) Löysin sattumalta blogisi ja jään kyllä heti lukijaksi. Olen itsekkin intohimoinen virkkaaja ja vasta oman blogin pystyyn laittanut.

    VastaaPoista
  7. Nämä sun pöllöt on kyllä niin ihania! Itse tajusin vasta hetki sitten, että autossa istuminen on hyvää virkkausaikaa. Harmi vain, että tänä kesänä ei hirveän pitkiä autoreissuja olla tehty, niin ei ole voinut oikein hyödyntää.

    VastaaPoista
  8. Melkein joka päivä käyn kurkkaamassa blogiasi.teet niin suloisia töitä ja työsi on niin siistejä.Ihanaa päivän jatkoa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  9. Pöllösi ovat kertakaikkisen suloisia!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille kommentin jättäneille tasapuolisesti! <3

    VastaaPoista
  11. Voisitko kertoa ohjeen?

    VastaaPoista
  12. Onpa hurmaava blogi! Upeita juttuja ja kuvia. Siis mahtavaa, pakko jäädä lukijaksi!

    VastaaPoista
  13. Nämä suloiset pöllöt veivät sydämeni! Tein mallillasi kaksi unipöllöä pienille vastasyntyneille kaksostytöille! Kuva löytyy Unelmaullakoltani.

    VastaaPoista
  14. Ompas sulosia pöllöjä, ja muutenkin blogisi on pullollaan mitä ihanempia ideoita ja käsitöitä! Minäkin lisään tähän ohjeen anelua, ovat niin suloisia! Enkä päästä osais ikinä virkata tuommosia :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ohjetta pöllöihin minulta pyydetään usein, sen laatiminen ei vaan ole helppoa ja on aikaavievää puuhaa. Julkaisen ohjeen heti kun on aikaa ensin kirjoittaa ja kuvata ohje.
      Tällä hetkellä pieni tytär pitää huolen etten pääse tekemään mitään sellaista mihin pitäisi keskittyä ja paneutua pidemmäksi aikaa, mutta ehkä jossain välissä...

      Poista
  15. Monien muiden tavoin minäkin ihastuin pöllöihisi!

    VastaaPoista
  16. Aivan upeita! Innostuin näistä ja virkkasin samantyylisen. Kiitos ihanasta ideasta! (jos haluat nähdä pöllöni, se löytyy täältä: http://aikakivoja.blogspot.fi/)

    VastaaPoista
  17. Hei!
    Käytin sinun pöllöohjetta..olivat niin ihania..kuva löytyy facebookista..villiä virkkausta,,sekä ohjeesi linkki :) ja pöölöt löytyy myös täältä: http://pikkulutti.vuodatus.net/
    Muutenkin sinulla on aivan ihana blori..ja tietysti nuo käsityötkin :)

    VastaaPoista